Personele problemen voor Manchester United

2 april 2011, 10:18   Bijgewerkt: 2 april 2011, 17:08

Vanmiddag neemt Manchester United het op tegen West Ham United. Natuurlijk is dat een belangrijke wedstrijd voor de koploper van de Premier League, maar woensdag staat er nog een belangrijker duel op het programma. Dan speelt de ploeg van Alex Ferguson uit tegen Chelsea, in de kwartfinale van de Champions League. De voorbereiding wordt flink verstoord door blessuregevallen.

Of Rio Ferdinand fit is voor de kraker in Londen, is nog maar zeer de vraag. De verdediger traint wel weer, maar de wedstrijd tegen Chelsea zou wel eens te vroeg kunnen komen. “Waarschijnlijk is hij pas volgende week fit”, verklaarde coach Ferguson. “Hij heeft de training pas net weer hervat.”

Manchester United moet het woensdag in ieder geval stellen zonder Rafael, John O’Shea en Wes Brown. Wel kan de ploeg Jonny Evens inzetten, die voor Engelse competitiewedstrijden geschorst is. De Braziliaan Anderson komt terug van een blessure en Darren Fletcher is ziek. Owen Hargreaves leek eindelijk weer aan spelen toe te kunnen komen, na zijn slepende blessure uit 2008, maar moest in het duel met Wolverhampton Wanderers al na tien minuten spelen het veld weer verlaten, met een schouderblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen