ADO-coach: "Laten niemand meer gaan"

15 augustus 2011, 14:56

ADO Den Haag gaat er vanuit dat Wesley Verhoek, Lex Immers en Jens Toornstra de club trouw blijven. Voor de drie spelers was de laatste weken volop interesse, maar tot een transfer kwam het niet. Dat blijft nu ook zo, zegt trainer Maurice Steijn.

"We laten Verhoek, Immers en Toornstra niet meer gaan", zegt Steijn tegen NUsport. Hij gaat zelfs een stapje verder en rekent er op dat het trio bijtekent. "Ze hebben al een tijdje een nieuwe aanbieding van ons op zak en hadden van ons tot zondagavond de tijd om op aanbiedingen van andere clubs in te gaan. Nu ze dat niet hebben gedaan, ga ik ervan uit dat ze nog vóór 1 september hun contract bij ADO openbreken."

Volgens Steijn zien de drie sterkhouders een contractverlenging bij ADO wel zitten. "Ze staan er voor open, omdat ze denken nog niet klaar te zijn bij deze club. Ze hebben niet voor niets al wat lucratieve aanbiedingen afgeslagen", zegt hij.

ADO zag deze zomer al Dmitry Bulykin en Frantisek Kubik vertrekken. Bovendien bereikte het afgelopen zaterdag met PSV een akkoord over de transfer van Timothy Derijck. De Belgische verdediger tekent vandaag zijn contract in Eindhoven.

De transferperiode in de voetbalwereld loopt nog twee weken, tot 31 augustus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen