"Had geen heimwee, maar een slecht gevoel"

11 augustus 2011, 19:52   Bijgewerkt: 11 augustus 2011, 21:35

Niet heimwee, maar een slecht gevoel bij de club. Dat is voor Wesley Verhoek naar eigen zeggen de reden geweest om zijn transfer naar de Engelse tweedeklasser Nottingham Forest af te blazen.

“Ik ben naar Nottingham gegaan, maar ik had al vrij snel in de gaten dat ik niet het gevoel had van ‘hier wil ik knallen’”, zegt Verhoek tegen Omroep West. “Ik ben een enthousiaste jongen. Als ik van iets enthousiast ben, dan ben ik er ook echt van ondersteboven. Maar dat had ik niet bij Nottingham. Dus heb ik het niet gedaan.”

“Ik ben een speler die op zijn gevoel afgaat”, vervolgt Verhoek. “Als het goed zit, dan kan ik heel goed voetballen. Ze wilden veel voor me doen en veel geld betalen. Dan kan ik het naar hen toe niet maken om toch te tekenen, maar over drie maanden op te geven, want dan heb je een veel groter probleem. 99 van de 100 spelers zouden voor het geld hebben gekozen, maar bij mij staat geluk op 1.”

Verhoek blijft dus bij ADO Den Haag. Dat hij daar het seizoen afmaakt, durft hij nog niet met honderd procent zekerheid te zeggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen