Scorende Huntelaar: "Het loopt heerlijk"

29 augustus 2011, 19:33

Er zijn als spits slechtere manieren om het seizoen te beginnen dan met twaalf goals in zes wedstrijden. Niet zo gek dus dat Klaas-Jan Huntelaar zich maandag in opperbeste stemming meldde bij het Nederlands elftal. "Tot nu toe", zei de aanvaller van Schalke 04 tegen FCUpdate.nl, "is alles aan dit seizoen positief."

Vier in de competitie, vier in het bekertoernooi en vier in de voorronde van de Europa League: Klaas Jan Huntelaar is momenteel dé Torjäger, zoals onze oosterburen dat zo mooi noemen, van Duitsland. Die vier in de Europa League maakte hij bovendien in één wedstrijd. Mede daardoor werd tegen HJK Helsinki een 2-0 nederlaag van de heenwedstrijd weggepoetst en zit Schalke in de groepsfase van het toernooi.

"Het loopt inderdaad heerlijk", zegt Huntelaar met een tevreden glimlach. "Ik maak veel goals, we winnen en hebben sommige belangrijke wedstrijden omgebogen tot een goed resultaat. Tot nu toe is eigenlijk alles positief aan dit seizoen."

"Misschien speelt voor mezelf ook mee, dat ik nu de hele voorbereiding meegemaakt heb. Vorig jaar sloot ik na mijn transfer wat later aan. Nu heb ik de hele zomer lekker kunnen trainen en uit alle cijfers blijkt dat ik topfit ben. Dat geldt trouwens voor de hele ploeg. De intensiteit van onze trainingen betaalt zich echt uit", denkt de spits.

En kansen, die zijn wel besteed aan Huntelaar. Oranje en Schalke varen er wel bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen