"Verhoek vond het niet fair om te tekenen"

9 augustus 2011, 19:21   Bijgewerkt: 9 augustus 2011, 19:27

ADO Den Haag en wij zijn teleurgesteld, maar we moeten de beslissing van Wesley respecteren”, luidt de sportieve reactie van Mark Arthur, de voorzitter van Nottingham Forest, nadat hij dinsdag te horen kreeg dat Wesley Verhoek zijn club toch niet komt versterken. Om privéredenen zag de ADO-speler af van de transfer.

Verhoek was nog geen 24 uur van huis of hij had al heimwee. “Wesley is erg gehecht aan zijn familie en heeft ons laten weten dat hij hen nog niet kan achterlaten voor een overgang naar Engeland”, verklaart Arthur in de Nottingham Evening Post. Hij bekijkt het ook van de positieve kant. “We hadden een groter probleem gehad indien hij daar pas achter was gekomen wanneer de deal al was afgerond.”

“Wesley vertelde ons dat hij alles aan Nottingham Forest perfect vindt, maar dat hij al last had van heimwee en het niet eerlijk vindt naar ons en zichzelf toe om de deal dan door te laten gaan”, vervolgt Arthur. “Dat is jammer, want met alle partijen -ADO, zijn zaakwaarnemer en hemzelf- hadden we vrijdag al een akkoord bereikt.”

Met de transfer zou naar verluidt een kleine drie miljoen euro gemoeid zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen