Forlan was zelf ook verrast door CL-ban

Koen Freriks
4 september 2011, 11:43

Internazionale hoorde zaterdag dat het Diego Forlan pas in 2012 mag inzetten in de Champions League. Dat betekent dat de Uruguayaanse scherpschutter niet mag meedoen in de groepsfase, maar pas in een eventueel later verloop. De spits was zelf ook verbaasd.

"Het was net zo goed voor ons een verrassing", stelt zijn zaakwaarnemer Daniel Bolotnicoff. "Wij namen aan dat hij gewoon in de groepsfase van de Champions League zou kunnen spelen." De UEFA stak daar een stokje voor, omdat Forlan dit seizoen al voor Atletico Madrid in een voorronde van de Europa League in actie kwam.

Inter-president Massimo Moratti is laaiend op het Forlan-kamp, omdat hij daar niet over was ingelicht. "Maar Diego was woedend, omdat hij natuurlijk ook in de meest prestigieuze competitie wil spelen. Zijn boosheid zal echter snel vervangen worden door de wil om goed te presteren in de Serie A", besluit de belangenbehartiger positief.

Inter mag ook geen nieuwe spits toevoegen aan de lijst. Dat is balen voor Luc Castaignos, die anders waarschijnlijk een plekje had verdiend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen