Oranje met Strootman en Huntelaar

2 september 2011, 19:27   Bijgewerkt: 2 september 2011, 19:36

De basisformatie van Nederland voor de wedstrijd tegen San Marino bevat geen verrassingen. Bondscoach Bert van Marwijk stuurt de elf spelers het veld in die, op basis van de laatste trainingen, al aan de aftrap verwacht werden. Kevin Strootman speelt naast Mark van Bommel, in de spits staat Klaas Jan Huntelaar.

Achter Huntelaar vormen Dirk Kuyt, Wesley Sneijder en Robin van Persie het creatieve trio van Oranje. In principe speelt Kuyt vanaf links en Van Persie vanaf rechts. De bedoeling is dat beide aanvallers regelmatig naar binnen komen om de ruimte te geven aan vleugelverdedigers Erik Pieters en Gregory van der Wiel, die veelvuldig op moeten komen. Centraal achterin spelen John Heitinga en Joris Mathijsen.

Niet van de partij is tweede doelman Michel Vorm. Hij kampte de hele week al met een lichte blessure. Tim Krul van Newcastle United zit als reserve op de bank.

De wedstrijd tussen Nederland en San Marino begint vanavond om 20.30 uur.

Opstellingen

Nederland: Stekelenburg; Pieters, Mathijsen, Heitinga, Van der Wiel; Van Bommel, Strootman; Kuyt, Sneijder, Van Persie; Huntelaar

San Marino: A. Simoncini, F. Vitaioli, Vannucci, Bollini, D. Simoncini, Benedettini, Andeini, Cervellini, Mazza, Selva, M. Vitaioli

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen