Dzeko gelooft ook in 'wonder van Parijs'

11 oktober 2011, 20:01   Bijgewerkt: 11 oktober 2011, 20:09

Edin Dzeko schaart zich achter de woorden van zijn teamgenoten Emir Spahic en Miralem Pjanic bij Bosnië-Herzegovina. Het tweetal gelooft in het 'wonder van Parijs', wat inhoudt dat de Bosniërs dinsdagavond Frankrijk in eigen huis weten te verslaan en zich daardoor rechtstreeks plaatsen voor het EK 2012.

"Wonderen bestaan en het is mogelijk om Frankrijk te verslaan", laat Dzeko optekenen op de website van de UEFA. "De overwinning op Luxemburg afgelopen vrijdag was belangrijk, maar tegen Frankrijk is het weer een ander verhaal. Zij zijn favoriet."

De aanvaller van Manchester City weet dat de Franse ploeg verzwakt is vanwege blessures, maar rekent zich niet rijk. "In de eerste wedstrijd moesten ze ook sleutelspelers missen, en toen wonnen ze toch met 0-2. Frankrijk is een gevaarlijke en goede ploeg, maar ik denk niet dat ze meer kwaliteit bezitten dan ons."

Frankrijk gaat aan de leiding in Groep D met twintig punten uit negen wedstrijden. Bosnië-Herzegovina, dat al zeker is van de play-offs, volgt op één punt. De aftrap in Parijs is om 21.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen