Rummenigge: "Bayern heeft waardering voor Oranje"

Koen Freriks
9 oktober 2011, 15:13   Bijgewerkt: 9 oktober 2011, 15:21

Bayern München probeert het brandje met bondscoach Bert van Marwijk te blussen. De Duitsers zouden de schuld van de blessure van Arjen Robben op de KNVB hebben afgeschoven, maar voorzitter Karl-Heinz Rummenigge ontkent dat.

Van Marwijk had het vrijdag helemaal gehad met Bayern, waarmee de Nederlandse bond juist net een conflict over een eerdere blessure van Robben uit de wereld had geholpen. Van Marwijk noemde Bayern 'ondankbaar'.

Rummenigge geeft zondag echter aan dat hij en zijn medebestuurders juist heel blij zijn met de diagnose, die de Nederlandse artsen in tegenstelling tot hun Duitse collega's wel konden stellen. "Het is zelfs zo dat wij zeer blij zijn met de wijze waarop de deskundigen bij het Nederlands elftal met Robben zijn omgegaan", aldus Rummenigge.

Volgens Rummenigge heeft Van Marwijk, die aangaf geen zin meer te hebben in het oefenduel tegen Bayern, onjuiste berichtgeving gelezen. "Hij moet iets verkeerd hebben begrepen. Wij hebben slechts waardering. Geen boosheid."

Robben kampte met een mysterieuze schaambeenblessure, waar de medici van Bayern geen antwoord op hadden. De fysiotherapeut van het Nederlands elftal en een hoog aangeschreven radioloog ontdekten echter al snel een liesbreuk bij de vleugelaanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen