Van Nistelrooy 'loert op een kans' bij Oranje

8 oktober 2011, 12:36   Bijgewerkt: 8 oktober 2011, 13:09

Ruud van Nistelrooy droomt er nog altijd van om te schitteren in het shirt van het Nederlands elftal. De spits van Malaga is op 35-jarige leeftijd nog altijd zeer ambitieus. "Anders kun je beter stoppen", stelt Van Nistelrooy in een interview met het Algemeen Dagblad.

Van Nistelrooy geeft aan wel even getwijfeld te hebben toen Malaga bij hem aanklopte en de ambitieuze plannen ontvouwde. "Ik wist in februari al dat die club mij wel wilde hebben. Toen ben ik ze gaan volgen. De aanwezigheid van Manuel Pellegrini maakte veel uit voor me. Ik ken die man, een vakman, hij was bij Real al mijn trainer. Je weet dan dat de organisatie klopt." Malaga kent voorlopig een droomstart in de Primera Division en staat na zes speelronden op de vierde plaats.

De spits volgt de verrichtingen van het Nederlands elftal op de voet en heeft deelname aan het EK 2012 nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. "Wat Oranje betreft, sta ik er hetzelfde in als de bondscoach. Ik wacht dus gewoon netjes af. Noem het loeren op een kans, haha."

Van Nistelrooy weigert dan ook al aan een afscheid bij Oranje te denken. "Ik ga niet bedanken, oh nee, die laatste zes interlands hebben veel voor me betekend. Als het nodig is kan de bondscoach een beroep op me doen en dat weten we van elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen