Hiddink: "Ga gewoon door in mijn wereldje"

11 november 2011, 10:42

De recente machtswisseling binnen de Turkse voetbalbond heeft de druk op de positie van Guus Hiddink als bondscoach verder opgevoerd. Daarnaast zien steeds meer Turken liever een landgenoot de scepter zwaaien over hun nationale ploeg. Hiddink blijft rustig onder alle commotie.

"Er is hier een schreeuwerige pers, die met veel emotie en grote krantenkoppen werkt", meldt Hiddink, die vrijdagavond met Turkije tegen Kroatië aantreedt in het eerste duel van de play-offs voor het EK van 2012, aan De Telegraaf.

"Het is duidelijk dat er bepaalde tendensen gaande zijn. Maar dat interesseert me niet zoveel. In het team heb ik er totaal geen last van en zolang ik op mijn manier kan werken en daarin niet word belemmerd, ga ik gewoon door in mijn eigen kleine wereldje", gaat Hiddink verder.

"Mijn aandacht is nu volledig gericht op de twee finales die we gaan spelen. Daarna kijken we weer verder. Of we nu naar het EK gaan of niet, van beide kanten moet er voldoende perspectief zijn om samen door te gaan. We zullen als grote kerels om de tafel gaan en kijken of we dat perspectief zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen