"Zenden heeft een goed gevoel bij Celtic"

11 november 2011, 10:51   Bijgewerkt: 11 november 2011, 11:06

Boudewijn Zenden treedt binnenkort mogelijk in dienst bij Celtic. De 35-jarige middenvelder traint al vanaf zaterdag mee met de selectie van de Schotse topclub en maakt daarbij een fitte indruk. De zaakwaarnemer van de voormalig PSV'er, vader Pierre Zenden, verwacht op korte termijn duidelijkheid.

"Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, en Boudewijn ook niet", zegt Zenden senior in The Daily Mail. "We zullen vrijdag een besluit nemen, of misschien zelfs na het weekend. Boudewijn heeft een goed gevoel bij Celtic en het is zeker een club waar wij interesse in hebben. Het gaat nu niet om het geld, het gaat om de sportieve uitdaging. Dat telt nu."

"Om te beginnen zou een contract tot het einde van het seizoen in orde zijn. Het is een leuke uitdaging en ik denk dat hij nog heel wat te bieden heeft", gaat de vader van de oud-international van Oranje verder. "Celtic heeft me verteld dat hij in uitstekende conditie verkeert. Je zult de coach moeten vragen wat hij denkt. Wij hebben het gevoel dat ze hem graag willen hebben."

Zenden kwam tot dusver uit voor onder meer PSV, FC Barcelona, Chelsea, Liverpool, Olympique Marseille en Sunderland. Bij die laatste ploeg werd afgelopen zomer zijn contract niet verlengd, waardoor hij zonder club zit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen