Zenden verbijsterd over handelen Celtic

12 november 2011, 11:40   Bijgewerkt: 12 november 2011, 11:46

Boudewijn Zenden leek zijn loopbaan nieuw leven te gaan inblazen bij Celtic, maar de overgang ketste toch af. De clubleiding van de Schotse topclub besloot af te zien van de diensten van de oud-international van Oranje.

Zenden trainde enkele dagen mee met Celtic en maakte daarbij een goede indruk op trainer Neil Lennon. "Toen ik (na een gesprek met de technische staf) het kantoor uitliep zei Lennon: Ik zie je maandag, neem een paar dagen vrij en ga je spullen halen. Daarna besluit de clubleiding een dag later om de deal niet te financieren..."

De middenvelder speelde in Glasgow ook nog een oefenduel met de talenten van Celtic. "Voor mij ging het er vooral om dat men kon zien dat ik fit was", zegt Zenden tegen De Telegraaf. "Nou, daarvoor was ik cum laude geslaagd. Ik speelde negentig minuten prima uit."

Zenden zit sinds afgelopen zomer zonder club, nadat zijn dienstverband bij Sunderland ten einde kwam. De middenvelder laat weten dat hij ook bij de Engelse club had kunnen blijven. "Ik had ook al terug gekund naar Sunderland. Die club bood me in de zomer nog een nieuw contract aan en nog niet zo lang geleden vroeg de trainer me opnieuw terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen