Titelhouder Standard Luik en AA Gent exit

18 januari 2012, 23:10

Titelhouder Standard Luik ligt uit de Belgische beker. Les Rouches gingen woensdag in de kwartfinale na verlenging met 2-4 onderuit tegen Lierse SK. De heenwedstrijd hadden ze nog met 1-2 gewonnen.

Dezelfde score stond na negentig minuten in Luik op het bord, in het voordeel van Lierse dus. Het zag er lang goed uit voor Standard, maar Grncarov sleepte er in blessuretijd een verlenging uit voor Lierse.

Daarin nam de laagvlieger in de competitie verder afstand van Standard, door goals van Bidaoui en Adesanya. Standard kon uitschakeling derhalve niet voorkomen, ondanks de hulp van Lierse-speler Maric, die een eigen doelpunt maakte.

Ook AA Gent ligt eruit. De ploeg van coach Trond Sollied (ex-Heerenveen) speelde thuis 3-3 tegen SC Lokeren en dat was niet genoeg voor een plek in de halve finale. De uitwedstrijd eindigde namelijk in 1-1.

Het Bergen van Dennis van Wijk en Kortrijk bereikten wel de laatste vier. Die clubs wonnen over twee wedstrijden respectievelijk van derdeklasser Rupel Boom FC (5-3) en Germinal Beerschot (3-2). In de halve eindstrijd op 1 februari (returns 8 februari) ontmoet Bergen Kortrijk, terwijl Lierse het tegen Lokeren opneemt. De Belgische beker zal dus een verrassende winnaar krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen