Lazio ondanks sterke eindsprint onderuit

5 februari 2012, 14:34

Lazio Roma heeft zondagmiddag een misstap begaan in de Italiaanse top. De Romeinen wisten op bezoek bij Genoa bijna nog terug te komen van een 3-0 achterstand, maar moesten uiteindelijk toch het hoofd buigen: 3-2.

Rodrigo Palacio bezorgde de thuisploeg een droomstart. De spits werkte de bal na tien minuten op aangeven van Bosko Jankovic achter doelman Frederico Marchetti. Jankovic toonde in de 25e en 46e minuut aan niet alleen een bekwame aangever, maar ook een uitstekende afmaker te zijn door de score eigenhandig naar 3-0 te tillen.

Treffers van Cristian Ledesma (penalty) en Alvaro Gonzalez brachten Lazio nog dichtbij, maar bij 3-2 stokte de teller. De bezoekers eindigden het duel met tien man, nadat Diakité in de slotfase het veld moest verlaten. Lazio blijft voorlopig steken op de vierde plek in de Serie A, maar zal de resultaten van de andere ploegen, die later op zondag in actie komen, moeten afwachten.