Redknapp: "Niet eerlijk om Spurs nu te verlaten"

16 februari 2012, 13:13

Harry Redknapp wil het seizoen sowieso afmaken bij Tottenham Hotspur. De coach wordt alom gezien als de ideale opvolger van Fabio Capello als bondscoach van Engeland en staat zelf ook open voor die functie, maar is niet van plan om Tottenham plotseling de rug toe te keren. Wel is hij bereid de functies kort te combineren.

Redknapp wordt van alle kanten naar voren geschoven als gedroomde nieuwe bondscoach. "Dat heb ik natuurlijk ook gelezen, daar kan je niet omheen", reageert de coach tegen Abu Dhabi Sports. "Maar voor mij is dit geen gemakkelijke beslissing."

"Ik heb een geweldige baan bij Tottenham, waar ik samenwerk met een fantastisch team. De supporters hebben me ook altijd geweldig behandeld. Daarom zou het niet eerlijk zijn om de club nu ineens te verlaten, zeker gezien onze huidige positie op de ranglijst. Ik wil me de komende periode blijven richten op Tottenham", stelt hij.

Wellicht is het mogelijk om het seizoen af te maken bij Tottenham en daarna met Engeland naar het EK te gaan. "Dat zou een optie kunnen zijn, al denk ik niet dat je beide functies op langere termijn met elkaar kan combineren. Voor het EK zou het kunnen, want het seizoen in Engeland ligt die periode stil. Maar daarna niet meer."

Stuart Pearce, de trainer van Jong Engeland, neemt de taken van Capello over tot een opvolger gevonden is. Hij zit ook op de bank tijdens het oefenduel met Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen