Cannavaro: "Verlaten CL met opgeheven hoofd"

15 maart 2012, 09:48

Napoli werd woensdag uit de Champions League gekegeld, maar kan terugkijken op een geweldige Europese campagne. Chelsea was na verlenging te sterk, maar eerder dit toernooi was Napoli verantwoordelijk voor de uitschakeling van Villarreal en Manchester City. En dus overheerst de trots bij aanvoerder Paolo Cannavaro.

"Het doet pijn om op deze manier uitgeschakeld te worden, maar we kunnen de Champions League met opgeheven hoofd verlaten", zegt de 30-jarige Italiaan, het broertje van voormalig wereldkampioen Fabio Cannavaro, op de UEFA-website.

"We hebben een geweldige Champions League achter ons", weet ook doelman Morgan de Sanctis. "Het was voor iedereen een geweldige ervaring. Het is jammer dat we er uit liggen, dit was een gouden kans om de kwartfinale te bereiken. Maar we hebben goed gespeeld en onze huid duur verkocht. Daar mogen we trots op zijn."

Napoli verloor woensdagavond op een kolkend Stamford Bridge na verlenging met 4-1. De heenwedstrijd, voor eigen publiek, had de Italiaanse ploeg met 3-1 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen