FC Twente legt Bengtsson tot 2015 vast

26 maart 2012, 17:38   Bijgewerkt: 26 maart 2012, 18:08

FC Twente ziet toekomst in Rasmus Bengtsson. De club uit Enschede heeft met de Zweedse verdediger een akkoord bereikt over een nieuw contract, dat loopt tot de zomer van 2015. Bovendien bevat de verbintenis een optie voor nog een jaar.

Bengtsson kwam in 2010 naar FC Twente. Sindsdien kwam hij tijdens negentien competitieduels in actie, vooral als stand-in voor Douglas of Peter Wisgerhof. Ook speelde hij zes Europa Cup-wedstrijden en vijf bekerduels voor de Tukkers.

"Met dit contract spreekt de club vertrouwen in mij uit en daar ben ik zeer blij mee", zegt Bengtsson over zijn contractverlenging. "Ik wil mij verder doorontwikkelen en zal er de komende jaren alles aan doen om het  vertrouwen in mij waar te maken."

Trainer Steve McClaren ziet in de toekomst een belangrijke rol weggelegd voor de 25-jarige Bengtsson, zegt hij op de website van de club. "Wij zien in Rasmus een speler voor de toekomst, hij heeft zich afgelopen anderhalf jaar goed ontwikkeld bij FC Twente. Ik heb bovendien respect voor het geduld dat hij in deze periode heeft opgebracht. Hij gaat goed om met de rol die hij vervult achter Wisgerhof en Douglas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen