Sneijder ziet Ajax niet zitten en hoopt op Utrecht

8 mei 2012, 09:12

De kans dat Rodney Sneijder terugkeert bij Ajax is zeer klein. De middenvelder heeft een doorlopend contract in Amsterdam, maar heeft te horen gekregen dat zijn uitzicht op speelminuten in de ArenA beperkt is. Het liefst blijft Sneijder bij FC Utrecht, maar de club uit de Domstad heeft niet de financiële middelen om hem te contracteren.

''Ik wil in een eerste elftal spelen. Liefst bij Utrecht, hier ligt mijn hart. Maar mocht dat om welke reden dan ook niet kunnen dan moet ik andere opties bekijken'', zegt de jongere broer van Oranje-international Wesley Sneijder dinsdag in AD Sportwereld.

FC Utrecht huurde de 21-jarige Sneijder dit seizoen van Ajax. Ook wanneer Sneijder komende zomer transfervrij weg zou mogen uit Amsterdam, is het voor Utrecht lastig om de spelmaker vast te leggen. ''We hebben Rodney zeker nog niet uit ons hoofd gezet, de deur is niet dicht. Maar het is een lastig verhaal. We kunnen geen spelers halen voordat er één verkocht is'', zegt technisch directeur Foeke Booy van FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen