Sneijder: "Keuze voor RKC was een goede"

21 juli 2012, 13:32   Bijgewerkt: 21 juli 2012, 15:17

Niet alleen de meubelen bevallen Rodney Sneijder in Waalwijk. De 21-jarige middenvelder is ook zeer te spreken over zijn nieuwe werkgever RKC, waar hij onlangs voor twee seizoenen tekende.

"Ik had misschien kunnen wachten op andere clubs, maar ik heb het goed gedaan met deze keuze", stelde de bij Ajax overbodige Sneijder in VI. "RKC is geen hele grote club in Nederland, maar alles is hier wel goed geregeld en iedereen zet zich honderd procent in."

"Bij RKC had ik meteen een goed gevoel na gesprekken met diverse mensen met de club", gaat het broertje van international Wesley Sneijder verder. "En met Erwin Koeman heb ik bij FC Utrecht al prettig samengewerkt. Ik kijk ernaar uit bij RKC te gaan voetballen. Er zijn voorbeelden genoeg van spelers die dankzij een paar jaar bij RKC een mooie vervolgstap hebben kunnen maken."

"Voor mij is het ook goed dat ik een wat relaxtere omgeving zit. Ik blijf wel in Utrecht wonen, maar ik heb nu meer de focus op het voetbal. Ik ga nu 's ochtends eerder het krachthonk in, in plaats van een bakkie doen in de stad", besluit de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen