Moisander: "Hiervoor ben ik naar Ajax gekomen"

19 september 2012, 02:30

Hij stond met lege handen, maar toch kon er na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund een lachje vanaf bij Niklas Moisander. De Finse verdediger had genoten van zijn eerste wedstrijd voor Ajax op het hoogste niveau.

"Hier voetbal je voor", zegt Moisander tegen FCUpdate.nl over het duel in het fraaie Signal Iduna Park. "De sfeer in het stadion was ongelooflijk. Dit soort wedstrijden, op dit niveau, wil je als voetballer spelen. ik had nog nooit tegen een Duitse topclub gespeeld, prachtig om dat eens mee te maken. Mede hiervoor ben ik naar Ajax gekomen."

Het scheelde weinig of Moisander, en Ajax, hadden een punt overgehouden aan de wedstrijd in Dortmund. "We hebben genoeg kansen gehad, zeker in de eerste helft, maar op dit niveau moet je dan gewoon scoren. We hebben prima gespeeld, daarom is het zo jammer dat we geen punten hebben. Maar de manier waarop we hier gespeeld hebben, geeft vertrouwen. Op deze manier kunnen we het iedere ploeg moeilijk maken. Ook Real Madrid en Manchester City. We gaan zeker nog punten halen in deze groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen