PowNed zit achter stunt met octocopter

5 september 2012, 18:38   Bijgewerkt: 5 september 2012, 18:44

PowNed is verantwoordelijk voor de stunt met de octocopter, woensdag bij de besloten training van het Nederlands elftal in de Amsterdam ArenA. De omroep had een bedrijf in de arm genomen om toch beelden van de oefensessie te krijgen.

“Het is een nationale sport om een glimp van de trainingen op te vangen, dus ik wilde dat graag een keer op deze manier doen", aldus omroepdirecteur en presentator Dominique Weesie tegenover NUsport. "Dat bedrijf had daar ook gewoon de juiste vergunningen voor. We hebben niks verkeerds gedaan. Ik begreep wel dat de octocopter jammerlijk is gecrasht."

Een octocopter is een kleine helikopter met een camera. Die zette PowNed in omdat het naar eigen zeggen niet welkom is bij persconferenties van Oranje. De directie van de ArenA kon minder lachen om de stunt en heeft aangifte gedaan vanwege huisvredebreuk. Eén van de Powned-medewerkers werd meegenomen voor een politieverhoor. "We zouden een golfplaat van het stadion hebben beschadigd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen