Sagna zet vraagtekens bij transferbeleid Arsenal

Ger
7 september 2012, 15:30

Bacary Sagna kan zich niet vinden in het transferbeleid van zijn werkgever Arsenal. De Franse rechtsback zag de voorbije transferperiode met Robin van Persie (Manchester United) en Alexandre Song (FC Barcelona) twee sterkhouders vertrekken.

"Het vertrek van Robin had ik verwacht. Maar ik ben verrast dat ook Alex de club heeft verlaten. Hij is 24 en stond nog drie seizoenen onder contract", zegt Sagna in L'Equipe. "Je gaat jezelf vragen stellen als de twee beste spelers van het vorige seizoen er niet meer bij zijn. Ik kan me de ontevredenheid bij de supporters voorstellen. Ook ik begrijp niet alle beslissingen die de club neemt."

Met Samir Nasri en Gaël Clichy zag Sagna een seizoen eerder al twee ploeggenoten overstappen naar Manchester City. Met het team van manager Robert Mancini werd het duo vervolgens kampioen van de Premier League. "Ik heb ze de trofee in de lucht zien houden. Dat zou ik ook graag willen", geeft Sagna toe.

De verdediger ligt zelf nog tot de zomer van 2014 vast in het Emirates Stadium. Hij stelt dat niemand van de Londense club nog contact met hem heeft gehad over het openbreken van zijn verbintenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen