Spartak dicht bij stunt: "Was net niet genoeg"

20 september 2012, 08:47

FC Barcelona was woensdag dicht bij de eerste Champions League-nederlaag in eigen stadion sinds drie jaar. Spartak Moskou kwam in Camp Nou met 1-2 voor, maar moest in het laatste half uur alsnog zijn meerdere erkennen in de thuisploeg: 3-2.

"We wisten dat we de kansen die we zouden krijgen, moesten afmaken", zegt Unai Emery, de Spaanse coach van Spartak Moskou. "Dat lukte deels, maar het was net niet genoeg. Om FC Barcelona te verslaan moet je de perfecte wedstrijd spelen."

Tegen Spartak was Lionel Messi ruim een uur onzichtbaar, maar uiteindelijk was hij met twee goals toch weer het goudhaantje. Emery: "Je kan Messi een bepaald deel van de wedstrijd afstoppen, maar daardoor krijgen andere spelers meer ruimte. Dat maakt het zo moeilijk. We hebben het goed gedaan, ik ben trots op mijn spelers. Het resultaat is jammer, maar dit kunnen we meenemen naar de komende weken."

De laatste ploeg die in de Champions League drie punten wist te pakken in Camp Nou was ook een Russische, namelijk Rubin Kazan in het seizoen 2009/ 2010 (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen