Verbeek haalt uit naar 'rode' Reijnen

2 september 2012, 18:18

Gertjan Verbeek was zondag, na de topper tegen PSV (5-1 verlies), niet blij met Etiënne Reijnen. De verdediger kreeg al binnen acht minuten twee keer geel. Dat nam de AZ-coach hem op zich niet kwalijk, het ging vooral om de reactie na afloop.

"Het was een domme rode kaart, maar het antwoord dat hij gaf was nog dommer. Hij zei: ja trainer, ik was niet scherp. Nou, als je voor zo'n wedstrijd niet scherp bent, wat doe je dan in het shirt van AZ", bromde Verbeek tegen het ANP. "Dat heb ik hem ook verteld. Er knapte iets bij me. Je kan wel honderd excuses aanbieden, maar daar koop ik geen droog brood voor."

Met een man minder bood AZ PSV voor de pauze prima partij, maar in de tweede helft ging de score van 1-1 naar 5-1. Verbeek: “In de eerste helft zijn we te diep gegaan. De rust is dan te kort om te herstellen. Het was vervolgens wachten op een goal van PSV, die inderdaad snel viel. Daarna viel het geloof en de kracht weg.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen