Groep B: Schalke en Arsenal overwinteren

21 november 2012, 22:44   Bijgewerkt: 21 november 2012, 23:26

De kaarten in groep B van de Champions League zijn geschud. Schalke 04 en Arsenal boekten woensdag thuiszeges op respectievelijk Olympiakos en Montpellier HSC, en bereikten daarmee de laatste zestien van het miljoenenbal.

Het duurde even voordat Schalke de ban wist te breken. In Gelsenkirchen was de ploeg van Huub Stevens duidelijk sterker dan Olympiakos, maar de bal leek er niet in te willen. Zo raakte Lewis Holtby met een afstandsschot de lat, schoot Klaas-Jan Huntelaar voorlangs en kopte de Nederlandse spits in de handen van doelman Roy Carroll. Schalke nam het Griekse doel veelvuldig onder vuur, lang zonder succes.

Arsenal nam eveneens pas na rust afstand van Montpellier. Jack Wilshere en Lukas Podolski scoorden. Laatstgenoemde deed dat met een prachtige volley. Voor de pauze was Arsenal wel al dichtbij de 1-0, Laurent Koscielny kopte op de lat.

Schalke en Arsenal strijden op de laatste speeldag om de eerste plek in de poule. De Duitsers verdedigen op visite bij Montpellier één punt voorsprong op de Londenaren, die Olympiakos bezoeken. De Grieken zijn al zeker van de Europa League. Montpellier is Europees gezien klaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen