Benitez blijft positief ondanks eliminatie

6 december 2012, 00:14

Ondanks de uitschakeling in de Champions League was Rafael Benitez woensdag toch positief gestemd. De 6-1 zege op FC Nordsjaelland betekende de eerste overwinning van Chelsea onder zijn bewind.

De Londenaren hadden echter weinig aan de dikke overwinning. Doordat Juventus in Oekraïne met 0-1 won van Shaktar Donetsk bereikten die clubs de knock-outfase en werd Chelsea verbannen naar de Europa League. Het is de eerste titelverdediger die de groepsfase van het miljoenenbal niet overleeft.

"Winnen is altijd positief, denk ik. Zeker als je dat in eigen huis doet", zei Benitez na afloop tegen SkySports. "De manier waarop we hebben gewonnen, is heel goed. We hebben 32 schoten gelost, waarvan achttien op doel. Als je wint, moet je blij zijn. Maar tegelijkertijd zijn we teleurgesteld vanwege de uitschakeling. Maar we hebben tenminste wel met opgeheven hoofd afscheid genomen."

"We moeten ons nu op de Europa League focussen. Maar we hebben zo goed gespeeld. Dit biedt perspectief voor de toekomst. We hebben goed druk gezet, kansen gecreëerd en veel doelpunten gemaakt", sloot Benitez af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen