Derijck: "Spelen tegen Ajax wel iets specialer"

1 december 2012, 13:23

Na nederlagen tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk en Vitesse hoopt PSV zaterdag tegen Ajax een negatieve spiraal te doorbreken. Ondanks twee verliespartijen verandert er volgens PSV'er Timothy Derijck niets aan de voorbereiding.

"Daarvoor wonnen we alles", aldus de Belg tegen NUsport. "Een nederlaag in de competitie en een in de Europa League maakt het dan niet ineens heel anders. Je wil altijd winnen, al is het tegen Ajax wel iets specialer. Dat zijn altijd leuke wedstrijden, voor de supporter, maar ook om te spelen. Al was het vorig jaar iets minder, toen we met 2-0 verloren. We hebben dus wat recht te zetten."

Derijck maakt de afgelopen periode een sterke indruk bij PSV. In de zomer stond de verdediger nog op de nominatie te vertrekken bij de Eindhovenaren. "Ik denk dat dat allemaal wat groter is gemaakt door de pers. Ik heb in elk geval altijd het vertrouwen gehad van de trainer, als ik het goed zou doen, zou ik spelen. Vorig seizoen was niet echt mijn seizoen. Daarvoor wil ik me revancheren en tot nu toe gaat dat goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen