Tevreden PSV'ers: "Wilden iets rechtzetten"

10 december 2012, 00:00   Bijgewerkt: 9 december 2012, 19:24

Voor PSV stond de wedstrijd tegen FC Twente in het teken van sportieve revanche. De ploeg was uit op eerherstel, niet alleen na de recente nederlagen tegen Vitesse en Ajax. Ook de 2-6 nederlaag van vorig seizoen tegen de Tukkers zat de ploeg nog dwars.

"We hadden iets recht te zetten", zegt Timothy Derijck tegen diverse media, waaronder FCUpdate.nl. "Natuurlijk is er de afgelopen week veel gezegd over de wedstrijd tegen Ajax, maar die 2-6 zat ook nog in ons achterhoofd. Over deze 3-0 zege kunnen we dus niet anders dan tevreden zijn. Deze overwinning is heel goed voor het vertrouwen."

De uitslag had zelf nog hoger uit kunnen vallen, maar PSV liet een aantal grote kansen onbenut. "Maar als je met 3-0 van FC Twente wint, moet je gewoon tevreden zijn. En niet gaan overdrijven door te zeggen dat het misschien ook 5-0 had kunnen worden", stelt Jeremain Lens. Toch erkent hij dat dit PSV heel anders voor de dag kwam dan een week geleden, uit bij Ajax. "Maar waar dat aan ligt, is lastig te zeggen. De intentie is iedere keer hetzelfde, de uitvoering niet. Zeker is wel dat we tegen FC Twente heel getergd waren, misschien wel door de recente nederlagen. Dat heeft goed uitgepakt."

Door de zege staat PSV weer bovenaan in de Eredivisie. "Zo snel kan het gaan", lacht Lens. "Nu willen we deze koppositie vasthouden. Om te beginnen tot de winterstop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen