Tottenham derde na uitzege bij Sunderland

29 december 2012, 15:43

Tottenham Hotspur is opgeklommen naar de derde plaats in de Engelse Premier League. De ploeg heeft die klassering te danken aan een fraaie zege op bezoek bij Sunderland. In het Stadium of Light wonnen de Spurs zaterdag met 1-2.

De derde plek geeft een vertekend beeld, want nummer vier Chelsea heeft één punt minder en twee duels minder gespeeld. Zondag, als Chelsea uit bij Everton speelt, kan de regerend Champions League-winnaar de derde plaats dus weer overnemen. Maar ook als dat gebeurt zal Tottenham met een goed gevoel 2013 ingaan, want het begint het nieuwe jaar in de wetenschap dat een topklassering in het verschiet ligt.

Tottenham had de zege op Sunderland te danken aan Aaron Lennon. Hij tekende vlak na rust voor het winnende doelpunt, nadat Tottenham vlak daarvoor door een eigen treffer van Carlos Cuellar op gelijke hoogte met de thuisclub gekomen was. Vlak voor de pauze had verdediger John O´Shea de score geopend voor Sunderland.

Bij Tottenham Hotspur ontbrak voormalig Ajax-aanvoerder Jan Vertonghen, de Belg werd door coach André Villas-Boas op de bank gehouden. Zijn landgenoot Simon Mignolet was als keeper van Sunderland één van de uitblinkers van het duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen