'Inter zal geen grote aankopen doen'

14 januari 2013, 22:51

Internazionale heeft halverwege de competitie een achterstand van zeven punten op koploper Juventus. De ploeg uit Milaan moet bovendien ook Lazio Roma voor laten gaan in de Italiaanse Serie A. Toch hoeven fans van Inter niet te rekenen op grote aankopen, aldus trainer Andrea Stramaccioni op de website van zijn club.

"In mijn optiek is het normaal dat teams die erg competitief zijn zich willen versterken. Dat geldt ook voor ons", aldus Stramaccioni. "Zoals ik al vaker heb aangegeven is dit het eerste jaar van een project. Toen afgelopen zomer de transfermarkt sloot, hadden we een bepaald team in ons hoofd. Maar door uiteenlopende redenen stond er aan het eind van het jaar een ander elftal op het veld dan we aanvankelijk in gedachten hadden."

Toch betekent dat niet dat de Milanezen zich nadrukkelijk zullen roeren op de transfermarkt. "Natuurlijk willen we onszelf verbeteren, als de aankopen ons ook echt beter maken. Grote aankopen hoeft men echter niet te verwachten. Dat zeg ik om de fans niet te misleiden, maar zolang er geen spelers vertrekken zullen er ook geen grote spelers komen. Als we er wel in slagen jongens te verkopen, is alles mogelijk", besluit Stramaccioni, die daarmee lijkt te zinspelen op een vertrek van de in Milaan ongewenste Wesley Sneijder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen