Amrabat snapt wissel niet: "Sneijder was fit"

21 februari 2013, 09:37

Nordin Amrabat weet niet waarom Galatasaray-trainer Fatih Terim er in de rust van het duel met Schalke 04 voor koos om Wesley Sneijder te wisselen. Nordin Amrabat verving hem, maar de oud-PSV'er had liever gezien dat Sneijder was blijven staan.

"Ik vond het jammer dat Wesley er uit ging", zegt Amrabat voor de camera van Sport1. "Hij is toch een speler die buitenspelers in stelling kan brengen, dat gebeurde nu te weinig. Waarom hij er uit ging, weet ik niet. Ik ken de achterliggende gedachte niet, daarvoor moet je bij de trainer zijn. Maar hij was niet geblesseerd, Wesley was fit."

Dat Galatasaray niet verder kwam dan 1-1 tegen Schalke, was een kleine deceptie voor Amrabat. "Dit valt een beetje tegen. We kwamen 1-0 voor en dat was goed, maar door die 1-1 ziet de wereld er heel anders uit. Maar goed, we hebben het nog in eigen hand. Als je daar met 0-1 wint, wat zeker niet onmogelijk is, ben je gewoon door."

Sneijder zelf was niet beschikbaar voor de pers. Hij verscheen niet voor de camera, volgens de NOS omdat hij teleurgesteld was over zijn inbreng in de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen