Suriprofs zetten 'met pijn in hart' streep door benefiet

5 februari 2013, 21:07

De jaarlijkse benefietwedstrijd van de Suriprofs gaat in 2013 niet door. Dat heeft preses Stanley Menzo van de Stichting Suriprofs laten weten. Volgens de voormalig doelman stuitte de Stichting bij de organisatie op een 'groot aantal problemen'.

Volgens Menzo was er onder meer onzekerheid over de financiële middelen en was het door de 'overbezette speelkalender' moeilijk een aansprekende tegenstander te vinden. "Hierdoor hebben wij onvoldoende garanties om dit jaar een succesvol evenement te kunnen organiseren en hebben we daarom met pijn in het hart de organisatie een jaar opgeschort. Maar de signalen waren evident en niet te negeren."

Sinds 2000 spelen de Suriprofs jaarlijks een benefietwedstrijd voor goede doelen in Suriname. Dit duel werd tot 2010 gespeeld in het Olympisch Stadion, de afgelopen twee jaar was het stadion van Sparta in Rotterdam de gastheer. Tijdens de voorlopig laatste editie, in mei 2012, was FC Groningen de tegenstander van de Suriprofs. Bij de Suriprofs deed toen onder meer voormalig international Clarence Seedorf mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen