Ferguson helpt oude liefde met benefietduel

12 maart 2013, 14:36

Sir Alex Ferguson is al sinds 1986 manager van Manchester United, maar de Schot is niet vergeten waar hij vandaan komt. De trainer (71) wil zijn oude club Dunfermline Athletic financieel de helpende hand toesteken door een benefietduel te spelen.

Ferguson wil komende zomer met zijn club naar Dunfermline komen voor een benefietwedstrijd. De opbrengst daarvan zou dan volledig voor de Schotse club zijn. Volgens Roy Barry, een voormalig ploeggenoot van Ferguson bij Dunfermline, heeft de manager van Manchester United toegezegd dat hij de grote namen in zijn selectie mee zal laten doen in het duel. "Een aantal weken geleden bezocht ik de wedstrijd van United tegen Everton en na afloop hebben Sir Alex en ik zoals gewoonlijk een borrel genomen. Ik vroeg hem of hij Dunfermline kon helpen en hij beloofde toen met een sterk team een oefenwedstrijd te komen spelen om geld op te halen", zegt hij.

Als speler stond Ferguson tussen 1964 en 1967 onder contract bij Dunfermline. Met 66 doelpunten in 89 wedstrijden presteerde hij daar zeker niet onverdienstelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen