Van la Parra 'gewoon' in basis bij Jong Oranje

25 maart 2013, 19:41

Bondscoach Cor Pot van Jong Oranje heeft Rajiv van la Parra maandag 'gewoon' in de basis gezet, ondanks het nieuws dat de aanvaller twee weken geleden in beschonken toestand met zijn auto tegen een boom was gereden.

"Het is altijd vervelend als je ineens geconfronteerd wordt met zo'n mededeling'', aldus Pot voor de oefeninterland tegen Jong Noorwegen op Eredivisie Live. "Wij wisten nog van niks, de club ook niet. Bij Heerenveen gaan ze dinsdag met hem praten."

Pot twijfelde naar eigen zeggen niet of hij Van la Parra maandag wel moest opstellen. "Voor mij is het heel makkelijk. De zaak is nog in onderzoek en zijn club gaat met hem praten. Dan vind ik het niet nodig hem eruit te zetten. Laten we eerst maar eens afwachten wat het resultaat is van de rechtszaak. Maar voor het geld wat hij verdient, had hij beter twee taxi's kunnen nemen."

Van la Parra reed tegen een boom in de nacht na de gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV (2-1). De jeugdinternational had toen toch al geen reclame voor zichzelf gemaakt. Van la Parra kwam te laat bij de wedstrijdbespreking, omdat hij dacht dat het duel een uur later zou beginnen. Trainer Marco van Basten zette hem daarom op de bank. Van la Parra zag vervolgens hoe zijn vervanger Yassine El Ghanassy uitblonk met een doelpunt en een assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen