Walcott heeft vertrouwen in toekomst Arsenal

20 april 2013, 13:15

Theo Walcott wil voorlopig niet denken aan een andere club dan Arsenal. De speler, die onlangs zijn contract verlengde, kwam al op jonge leeftijd naar de club uit Londen en ondanks het gebrek aan prijzen, wil hij voorlopig nergens heen. Walcott wil het vertrouwen dat de club in hem heeft gehad toen hij jong was terugbetalen.

Robin van Persie besloot vorig jaar te vertrekken bij Arsenal, omdat hij prijzen wilde winnen. Hij staat op het punt om kampioen van Engeland te worden met Manchester United, maar Walcott heeft geduld. “Ik heb altijd gezegd dat ik wil blijven”, vertelde hij aan een Engelse krant. “Ik sta in het krijt bij de club en de coach. Ze haalden me toen ik zestien was en dat vertrouwen wil ik terugbetalen. Andere spelers zeggen dat misschien ook en handelen daar niet naar, maar ik wel.”

“Als een club en een coach je op je zestiende al halen, terwijl je nog niets hebt laten zien, en je laten uitgroeien tot een speler die met de top mee kan, loop je daar niet zomaar van weg. Ik wil hier blijven omdat ik geloof dat we samen wat kunnen bereiken. Wat mij betreft is het niet de vraag of Arsenal wat gaat winnen, maar wanneer”, aldus de snelle aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen