Stramaccioni beduusd na nieuw verlies Inter

9 mei 2013, 09:37   Bijgewerkt: 9 mei 2013, 10:46

Andrea Stramaccioni zag het woensdag na de thuisnederlaag tegen Lazio (1-3), het vijfde verlies in de laatste zes duels, even niet meer zitten. De oefenmeester van Internazionale kon moeilijk woorden vinden om zijn teleurstelling uit te drukken.

"Het is niet makkelijk om commentaar te geven op een wedstrijd als deze. We verliezen met 3-1, maar zelfs Lazio-coach Vladimir Petkovic zal toegeven dat dit een onterecht resultaat is", bromde Stramaccioni na afloop in gesprek met Italiaanse media. "We hebben opnieuw een blessure opgelopen, een penalty gemist en de paal geraakt. Ondanks onze huidige slechte vorm, hebben we van begin tot eind geprobeerd het spel te maken. Ik heb wel een aantal verbeteringen gezien."

Door de nederlaag kan Inter Europees voetbal vrijwel zeker vergeten. De achterstand op de nummers zes, AS Roma en Lazio, bedraagt met nog twee duels te spelen vijf punten. "We moeten het seizoen desondanks op de best mogelijke manier afsluiten. Vroeg of laat zal het geluk weer een keer onze kant op vallen", besloot Stramaccioni.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen