Walcott gelooft in kampioenschap Arsenal

25 mei 2013, 14:39

Theo Walcott gelooft dat Arsenal komend seizoen mee kan doen om het kampioenschap in de Premier League. De Londenaren eindigden afgelopen seizoen als vierde, maar volgens de aanvaller kan zijn ploeg beter.

"Ik denk dat dit Arsenal in alle competities hoge ogen kan gooien", aldus de 24-jarige Walcott tegen Sky Sports. "We moeten elk jaar meedoen voor de titel in de Premier League. Dat is onze eerste prioriteit. Maar ook in andere competities kunnen we ver komen, zolang we er maar in geloven. We moeten ons meer realiseren hoe goed we zijn, want soms heb ik het gevoel dat niet iedereen dat beseft."

Op die momenten wordt trainer Arsene Wenger vaak als schuldige aangewezen. Onterecht, meent Walcott. "Het is niet eerlijk dat hij steeds de schuld krijgt. De spelers staan immers op het veld. De baas heeft altijd vertrouwen in mij gehad en ik wil hem terugbetalen door te proberen een prijs te winnen. Hij is een geweldige manager, één van de managers waar ik altijd voor heb willen spelen. In de vele jaren die ik onder hem heb gespeeld, heb ik veel geleerd."

Walcott, die het afgelopen seizoen 21 doelpunten maakte, tekende in januari een nieuw contract in het Emirates Stadion. De Engelsman staat nu tot medio 2016 onder contract bij Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen