Erwin Koeman niet blij met Turkse flirt Sneijder

2 juli 2013, 21:59   Bijgewerkt: 2 juli 2013, 22:10

RKC-trainer Erwin Koeman is niet te spreken over de uitlatingen van Rodney Sneijder, die deze week liet weten zijn loopbaan mogelijk te vervolgen bij de Turkse tweede divisionist Sanliurfaspor.

"Ik heb een goed gesprek en een topaanbieding gehad. Daar denk ik nog even over na, want er zijn meer clubs in mij geïnteresseerd", zo claimde Sneijder maandag. Die woorden schoten bij Koeman echter in het verkeerde keelgat. "Ik vind dat hij weinig respect heeft getoond voor de club door te roepen dat hij weg zou gaan omdat er zoveel mooie aanbiedingen zouden liggen. Daar heeft hij zich in vergist. De meeste clubs zitten niet op hem te wachten", aldus Koeman tegen het Brabants Dagblad. "Zolang Sneijder geen andere club heeft, blijft hij een van de leden van de selectie van RKC."

Dinsdag stond Sneijder 'gewoon' weer op het trainingsveld in Waalwijk. Hij sprak daar met trainer Koeman, die aangaf hem clementie te verlenen. "RKC is nou eenmaal niet in de omstandigheid dat het spelers links kan laten liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen