RKC zoekt geld voor nieuwe doelman

Jw
22 juli 2013, 18:47
RKC zoekt geld voor nieuwe doelman

RKC Waalwijk probeert een budget vrij te maken voor een nieuwe doelman. De proefspelers Jan Seda en Ross Turnbull (foto) hebben indruk gemaakt, maar de club heeft geen idee of ze te betalen zijn. Beide keepers komen morgen niet in actie in het oefenduel tegen Achilles’29.

"Ik weet niet of we hen of een van hen kunnen vastleggen. Er wordt bekeken of er geld voor is", geeft trainer Erwin Koeman aan in het Brabants Dagblad. Seda is een Tsjechische sluitpost van FK Mladá Boleslav, Turnbull staat onder contract bij Chelsea. RKC zoekt een opvolger voor Jeroen Zoet, die is teruggekeerd naar PSV.

RKC Waalwijk heeft ook Markus Palionis (Paderborn) op proef en is daarnaast geïnteresseerd in Etiënne Reijnen van AZ.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen