Vier clubs krijgen nul op rekest van Rodney Sneijder

27 augustus 2013, 09:23

Rodney Sneijder verruilde vorig jaar Ajax voor RKC Waalwijk, na eerst een jaar op huurbasis voor FC Utrecht uitgekomen te zijn. Onder Erwin Koeman heeft hij bij RKC echter geen garantie op een basisplek, waardoor hij kan rekenen op de belangstelling van diverse clubs, zo meldt Telesport dinsdagochtend.

Een aantal buitenlandse clubs heeft naar verluidt interesse getoond in de 22-jarige middenvelder. Deze interesse was echter tevergeefs, aangezien Sanliurfaspor (Turkije), Apoel Limassol (Cyprus), Levski Sofia (Bulgarije) en het Melbourne Heart van Orlando Engelaar (Australië) allemaal te horen kregen dat Sneijder vindt dat hij er verstandig aan doet om zijn carrière eerst nog voort te zetten op Nederlandse grond. Sneijder heeft dit besloten in het kader van zijn persoonlijke ontwikkeling.

Sneijder speelde tot dusver 26 duels voor RKC, maar deed dat in vele gevallen als invaller. Hij kwam in die wedstrijden twee maal tot scoren. Bij RKC drukt de Utrechter behoorlijk op de loonlijst en dat zorgt ervoor dat de Waalwijkers het niet erg zouden vinden als Sneijder zijn heil elders zou gaan zoeken. Er zijn geruchten dat er Nederlandse clubs zijn die interesse hebben in de aanvallend ingestelde middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen