De Boer: "Thuis tegen Milan punten pakken"

Ger
30 september 2013, 14:37

Hoewel Ajax slechts één duel in de Champions League achter de rug heeft, is de thuiswedstrijd tegen AC Milan dinsdagavond al van groot belang. Als de Amsterdamse club een rol van betekenis wil spelen in de sterk bezette poule, dan is een goed resultaat voor eigen publiek noodzakelijk. Dat benadrukte trainer Frank de Boer tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel.

"De thuiswedstrijd tegen Milan en de volgende ontmoetingen met Celtic zijn de wedstrijden waarin we punten moeten pakken. We moeten geconcentreerd spelen, dan is de kans het grootst op een goed resultaat. Je weet dat ze van elk onachtzaam moment kunnen profiteren", aldus De Boer. "In de voorronde heeft PSV echter bewezen dat er mogelijkheden zijn tegen Milan, zowel uit als thuis."

Ajax begon de Champions League twee weken geleden met een zware nederlaag op het veld van FC Barcelona (4-0). "Toen gaven we twee goals gewoon weg en Lionel Messi straft dat af. Met Mario Balotelli beschikt ook Milan over een fantastische speler. Maar we weten hoe we hem moeten bestrijden." De Italiaanse topclub won op de eerste speeldag met 2-0 van Celtic.

Danny Hoesen is in de selectie van Ajax de vervanger van de geblesseerde Bojan Krkic. Verder is het keurkorps identiek aan die van zaterdag, toen de ploeg van De Boer in de Eredivisie afrekende met Go Ahead Eagles (6-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen