Heerenveen met ruime cijfers langs tiental Twente

Ger
26 september 2013, 20:38   Bijgewerkt: 26 september 2013, 21:03

SC Heerenveen heeft ten koste van FC Twente de derde ronde van de KNVB Beker bereikt. De Friezen zegevierden donderdagavond met 3-0 in een matig gevuld Abe Lenstra Stadion. De bezoekers uit Enschede speelden ruim een uur met tien man.

Twente, met de debuterende basiskrachten Luka Djordjevic en Youness Mokhtar, verzuimde snel op gelijke hoogte te komen. In kansrijke positie werkte Dusan Tadic het speeltuig naast. Verdediger Roberto Rosales bewees de Tukkers daarna helemaal een slechte dienst door vlak achter elkaar twee gele kaarten, en dus rood, te incasseren. Met Cuco Martina als vervanger van Felipe Gutiérrez haalde Twente het rustsignaal evenwel zonder verdere schadegevallen.

De IJslandse aanvalsleider van Heerenveen scoorde niet veel later bijna weer, maar de paal stond een hattrick in de weg. FC Twente had de witte vlag toen allang in de lucht gestoken. De Tukkers gebruikten de tweede helft als een veredelde trainingspartij, waarin de van langdurig blessureleed herstelde Robbert Schilder en aankoop Jesús Corona speeltijd kregen. Heerenveen aasde in het restant van de wedstrijd nog op meer succes, maar een vierde treffer bleef uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen