Heracles slaat vlak voor deadline toe met komst drietal

2 september 2013, 21:53   Bijgewerkt: 3 september 2013, 00:42

Heracles Almelo heeft zich uiterst slagvaardig getoond op de laatste dag van de transferperiode. Via de officiële kanalen maakt de club uit Almelo namelijk bekend dat het zich versterkt heeft met Illiass Bel Hassani, Jens Jurn Streutker en Mark Uth. De laatste twee spelers zullen de ploeg van Jan de Jonge op huurbasis komen versterken.

Bel Hassani maakt de overstap van Sparta Rotterdam naar de Almeloërs. De 22-jarige Rotterdammer speelde 75 competitieduels voor de Rotterdammers, waarin hij zestien keer trefzeker was. Met de komst van Bel Hassini anticipeert de ploeg van Jan de Jonge op het vertrek van Lerin Duarte, die naar Ajax vertrok. Bel Hassini speelt ook op het middenveld.

Zowel Streutker als Uth komt over van SC Heerenveen. Beide spelers zullen voor één seizoen worden gehuurd van de Friezen. Streutker is een centrale verdediger van twintig jaar, terwijl Uth een Duitse spits is van 22-jarige leeftijd. Uth kwam voordat hij naar Friesland kwam uit voor het beloftenelftal van 1.FC Köln.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen