Jansen: "Dit is een terechte 3-0 nederlaag"

26 september 2013, 21:40

FC Twente zat donderdag in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen SC Heerenveen geen moment in de wedstrijd en verloor dan ook ruim (3-0). Michel Jansen, coach van de Tukkers, spreekt van een terechte nederlaag.

"We kwamen met een goede instelling en prima gevoel hier naartoe. De beginfase was goed, daarin hadden we een drietal momenten waarbij je met een goede eindpass meer kunt creëren. Dat doen we helaas niet", zegt Jansen op de website van FC Twente. Daarna bakte Twente er niets meer van.

"Je moet tegen Heerenveen niet zelf de fouten maken", vervolgt Jansen. "De 1-0 was een fout en die straffen ze genadeloos af. Daarna herpakken we ons, maar uit emotie krijgen we de eerste en tweede gele kaart (van Roberto Rosales, red.). In het begin wist Heerenveen niet echt wat ze ermee moesten en in de rust wil je het dan goed zetten. Je spreekt af om het compact te houden en je wil in de eindfase toeslaan door middel van wissels. Als je dan ziet hoe we de 2-0 weggeven dan weet je dat je een kansloze wedstrijd speelt. Een terechte 3-0 nederlaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen