Sneijder sluit weer aan na goed gesprek

4 september 2013, 15:46

Rodney Sneijder heeft woensdagmorgen een goed gesprek gehad met RKC Waalwijk-trainer Erwin Koeman, waardoor hij weer mee gaat trainen met de selectie van de Waalwijkers. Eerder op de dag werd bekend dat er gezocht zou worden naar een oplossing tussen club en speler, nadat het de zaakwaarnemer van Sneijder niet lukte om een transfer te arrangeren voor de Utrechter.

Op de officiële website van de Waalwijkers wordt vanuit beide kampen een positieve reactie gepresenteerd. Koeman zegt als eerste een goed gevoel aan het gesprek te hebben overgehouden: "Met Rodney heb ik een goed gesprek gehad. Hij sluit weer aan bij het eerste elftal.”

Sneijder zelf is ook goed gestemd na het gesprek: “Ik ben blij dat ik na een goed gesprek met de trainer een punt kan zetten achter de afgelopen periode. In het gesprek heb ik aangegeven dat ik voor de volle 100 procent gemotiveerd ben en wil gaan voor mijn kans bij RKC. Ik wil van waarde zijn voor de ploeg en mijn steentje bijdragen aan wat hopelijk een succesvol seizoen gaat worden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen