Anderlecht hard op weg naar gênante CL-records

24 oktober 2013, 13:02   Bijgewerkt: 24 oktober 2013, 13:10

Anderlecht leed woensdag zijn grootste thuisnederlaag ooit in Champions League-verband. De ploeg van coach John van den Brom werd met 0-5 afgedroogd door Paris Saint-Germain. De club is bovendien in de race voor een andere 'titel': die van slechtst presterende club ooit in de groepsfase van de Champions League.

De ploeg van John van den Brom incasseerde al tien treffers in drie duels en wist bovendien nog niet tot scoren te komen. Daarmee ligt Anderlecht prima op schema om Dinamo Zagreb af te lossen als 'slechtste club ooit'. De Kroaten behaalden in het seizoen 2011-2012 een doelsaldo van -19 (3-22) in een poule met Ajax, Olympique Lyon en Real Madrid, herinnert Voetbal International zich.

Dinamo stond er echter met een doelsaldo van 0-5 echter een stuk beter voor na drie wedstrijden. Door onder andere een dubieuze 1-7 thuisnederlaag tegen Lyon liep de teller echter snel op. Of Anderlecht het ook zo kan laten lopen valt nog te bezien, maar met onder andere de uitwedstrijd tegen PSG nog voor de boeg, kan het maar zo zijn dat Anderlecht nóg roemlozer wordt uitgeschakeld. Tot overmaat van ramp kunnen de Belgen ook nog de eerste ploeg worden die tot twee keer toe zonder punten wordt uitgeschakeld. Eerder gebeurde dat in het seizoen 2004-2005.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen