Been medekoploper, Van den Brom wint ruim

30 oktober 2013, 23:08

Mario Been heeft zich met Racing Genk naast Standard Luik aan kop van de Belgische Pro League genesteld. De Limburgers wonnen woensdag door een goal van Jelle Vossen in de 68ste minuut met 1-0 van KV Kortrijk.

Genk heeft nu 29 punten uit dertien wedstrijden. Standard Luik heeft er ook 29, maar speelde een duel minder. Les Rouches, die de eerste negen wedstrijden van het seizoen wisten te winnen, ontvangen donderdag Waasland-Beveren.

Zulte Waregem staat met 28 punten op de derde plaats. Dat team boekte een 3-2 thuiszege op AA Gent. Habib Habibou maakte tien minuten voor tijd het verschil.

Anderlecht pakte ook drie punten. De equipe van de geplaagde coach John van den Brom won door doelpunten van Aleksandar Mitrovic, Chancel Mbemba Mangulu en Sacha Kljestan met 0-3 bij Oostende. Door een rode kaart van Fabrice N'Sakala in de 79ste minuut eindigde Anderlecht, waar Demy de Zeeuw een basisplaats had en Bram Nuytinck op de bank bleef, met tien man. De eindstand was toen al bepaald.

Door de zege komt Anderlecht op 25 punten en nadert nummer vier Club Brugge daarmee tot één punt. Blauw-zwart speelt donderdag nog wel de derby bij Cercle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen