Cambuur doet goede zaken en wint van Utrecht

26 oktober 2013, 21:53   Bijgewerkt: 26 oktober 2013, 22:25

SC Cambuur heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie, in eigenhuis werd met 3-1 gewonnen van FC Utrecht. De jarige trainer Dwight Lodeweges kreeg daarmee een mooi verjaardagcadeau, ook omdat zijn ploeg aardig spel liet zien in het Cambuur Stadion.

Na het doelpunt van Ayoub nam Cambuur het heft weer in handen. Er werd echter onzorgvuldig omgesprongen met de mogelijkheden die de ploeg van Dwight Lodeweges kreeg. De grootste kans was voor Kevin Brands die de bal na een voorzet van Jody Lukoki snoeihard net naast het doel van Robbin Ruiter schoot, maar de ruststand zou 0-1 blijven.

Daarna ging de promovendus op zoek naar meer. FC Utrecht was onmachtig en tien minuten voor tijd kreeg Cambuur dan ook loon naar werken. Wederom stond Lukoki aan de basis van het doelpunt door de bal goed in de loop aan te spelen op Erik Bakker. De middenvelder zag Ruiter uitkomen en schoof de bal beheerst onder de doelman door, 2-1. In de slotfase probeerde Utrecht het nog wel met voornamelijk lange ballen, maar in een snelle counter besliste Marcel Ritzmaier met een prachtig lobje de wedstrijd, eindstand: 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen