De Treffers lost Leonidas af als koploper

27 oktober 2013, 18:09

De Treffers is de nieuwe koploper in de topklasse zondag. De ploeg uit Groesbeek won met 0-5 bij ADO '20 en profiteerde zo optimaal van het verrassende puntenverlies van Leonidas, dat tot deze speelronde de ranglijst aanvoerde. De Rotterdammers lieten twee punten liggen in het thuisduel met laagvlieger Be Quick 1887: 1-1.

De Treffers staat na negen duels op basis van het doelsaldo boven AFC, dat zondag eveneens de volle winst pakte. De formatie uit de hoofdstad had het niet makkelijk in de uitwedstrijd tegen Juliana'31, maar won uiteindelijk met 1-2. De Treffers en AFC hebben nu allebei 21 punten, één meer dan de onttroonde koploper Leonidas.

Door het gelijkspel van Be Quick tegen Leonidas staat WKE nu alleen onderaan in de topklasse. Het leed tegen HBS de zesde nederlaag van het seizoen, 1-3.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen